ΕΝΟΙΚΙΑΣΗ ΣΚΑΦΩΝ ΑΝΑΨΥΧΗΣ

ΠΕΡΙΠΕΤΕΙΑ

ΔΙΑΣΚΕΔΑΣΗ

ΕΜΠΕΙΡΙΑ

ΕΝΟΙΚΙΑΣΗ ΣΚΑΦΩΝ ΑΝΑΨΥΧΗΣ

Γνωρίστε τις μοναδικές παραλίες της Μήλου νοικιάζοντας το κατάλληλο , για εσάς και την παρέα σας, σκάφος, από τον πιο καινούριο κι εξοπλισμένο στόλο του νησιού! Μετά από την απαραίτητη εκπαίδευση, είστε έτοιμοι να εξερευνήσετε ως καπετάνιοι το Κλέφτικο, το Γέροντα, το Γέρακα κι άλλες γαλάζιες παραλίες του νησιού!

Image

Tempest 450

Ένα ιδιαίτερα ταχύπλοο σκάφος με πολύ δυναμική γάστρα που δίνει μεγάλες ταχύτητες με την ιπποδύναμη των 30HP.

Εκτός από την άριστη πλεύση του, ξεχωρίζει και για το άψογο φινίρισμα του, την ευστάθεια του αλλά και την λειτουργικότητα των χώρων του.Έχει πολύ καλή συμπεριφορά στον κυματισμό χωρίς να βρέχει τους επιβαίνοντες.
Στην πρύμη διαθέτει μεγάλο καναπέ-ντουλάπι με πλάτη ενώ στην πλώρη υπάρχει πολυεστερικό τραπέζι με βάση το οποίο με την τοποθέτηση του ανάμεσα στα μεγάλα περιμετρικά ντουλάπια πλώρης, μετατρέπει τον χώρο σε μια άνετη ξαπλώστρα για στιγμές χαλάρωσης και απόλαυσης.

Το TEMPEST 450 είναι ένα open σκάφος, άνετο και ξεκούραστο, ασφαλές και γρήγορο.

**Στο email της κράτησης παρακαλώ συμπληρώστε το όνοματεπωνυμο σας, ένα τηλέφωνο και την ημερομηνία που θέλετε να γίνει κράτηση για να δούμε αν υπάρχει διαθεσημότητα.**
Image

Tempest 500

Το πιο πετυχημένο open σκάφος στα 5,00μ, με μια γάστρα που μπορεί να πλανάρει εύκολα και με 30-40HP μηχανή, με τρομερή ευστάθεια και άψογη συμπεριφορά στη θάλασσα με κυματισμό.

Η ποιότητα κατασκευής του, η άριστη πλεύση του, το τέλειο φινίρισμα του αλλά και οι ευρύχωροι και πλούσιοι εσωτερικοί και αποθηκευτικοί του χώροι, το κάνουν να ξεχωρίζει στην κατηγορία του.

Διαθέτει έναν μεγάλο καναπέ-ντουλάπι με πλάτη και μαξιλάρι στην πρύμη ενώ στην πλώρη υπάρχει πολυεστερικό τραπέζι με βάση και ποτηροθήκες το οποίο με την τοποθέτηση του ανάμεσα στα μεγάλα ντουλάπια πλώρης και με τα μαξιλάρια μετατρέπει τον χώρο σε μια άνετη ξαπλώστρα για στιγμές χαλάρωσης και απόλαυσης.

Ένα σκάφος με ιδιαίτερη προσοχή στην λεπτομέρεια, άνετο και λειτουργικό με φινέτσα και ομορφιά.

**Στο email της κράτησης παρακαλώ συμπληρώστε το όνοματεπωνυμο σας, ένα τηλέφωνο και την ημερομηνία που θέλετε να γίνει κράτηση για να δούμε αν υπάρχει διαθεσημότητα.**
waterski-pitswatersports
wakeboard-pitswatersports
inflatables-pitswatersports
bicycle-canoe-pitswatersports
safari-pitswatersports
boat-trip-pitswatersports

Στοιχεία 2021

0
Πελάτες
0
Επισκέπτες
0
Ενδιαφέρονται
0
Στο μέλλον

Ενδιαφέροντα Πελατών

Τζετ Σκι93%
Θαλάσσια Σπορ91%
Τζετ Σκι - Σαφάρι90%
Φουσκωτά87%
Wakeboard96%
Κανό77%
Εκδρομή με σκάφος84%
SUP78%
© Copyright 2018 PitsWaterSports. All Rights Reserved. By ElitGroup

Search